Podcast

Wat leuk dat je luistert naar de Podcast: Alles is Liefde. Dé podcast met inspiratie en waardevolle informatie over liefde, seks, relaties, het leven en de dood. Elk laatste weekend van de maand komt er een aflevering online van ongeveer een uur. In die aflevering ben ik in gesprek met inspirerende gasten over  onder andere: de maakbaarheid van geluk, afscheid en verlies, het verwerken van een miskraam, ontrouw, de zin van het leven enz. Gasten zijn onder andere: Dirk de Wachter, Bram Bakker, Carla Clarissa, Richard de Leth enz.

Beluister mijn Podcasts op iTunes volume_up Beluister mijn Podcasts op Spotify volume_up
hand-hartje.jpg

Daarnaast is er de rubriek: “Kort en Snel”, die elk tweede weekend van de maand online komt. In die rubriek ben ik zelf voor maximaal 20 minuten aan het woord en deel ik mijn visie over bepaalde onderwerpen: Liefde in lockdown, waarom we pleasen, 10 geboden om meer lef te hebben en te gaan voor je dromen enz.

Heb jij een goed idee voor een onderwerp? Laat het me dan weten! Wellicht dat ik er dan een podcast over op kan nemen en jou en anderen verder kan helpen! Want als het van jou een vraag is, is het vaak voor vele anderen ook een vraag. Dus hou je vragen niet voor jezelf. Deel! Je helpt er ook iemand anders mee.

arrow_upward