Exclusieve 1:1 dag

Een dag waarop je exclusief en 1 op 1 met mij aan de slag gaat om meer inzicht te krijgen in je jezelf. We nemen de tijd om met elkaar te verbinden en vanuit die verbinding zoeken we steeds meer de verdieping op. We staan stil bij de patronen waarin je steeds weer vervalt en waar je in vast lijkt te zitten. In het contact wat we samen hebben ontstaat nieuw inzicht en is er ruimte voor nieuwe perspectieven. Van daaruit wordt een verandering in gang gezet. We maken contact met wie jij in werkelijkheid bent, wat je diepste drijfveren zijn en hoe je die de motor kunt laten zijn voor de stappen die je te zetten hebt. Je voelt meer verbinding met jezelf, jouw verlangens en behoeften. Je voelt dat je ware potentie meer ruimte krijgt. Je acties en je beslissingen zullen meer in lijn liggen met wie jij bent. 

Ik hou ervan om in korte tijd, grote stappen te maken samen. We gaan aan de slag om dat wat je doet, wat je bent en wat je voelt beter op elkaar af te stemmen. Minder ruis op de lijn. En meer zuiver wie je bent en wilt zijn. Ondanks dat de dag en de zelfontmoeting (opstellingen) diepgaand, transformerend en confronterend zullen zijn. Streef ik er ook naar om humor, plezier, en ontspannenheid in de dag te brengen.

Om het optimale uit de dag te kunnen halen zal ik je vragen het één en ander voor te bereiden. Ook geef ik je suggesties voor opdrachten mee na afloop van de dag. Binnen een maand na deze livedag neem ik contact met je op om de dag nog eens na te bespreken. 

De dag is op een prachtige buitenlocatie, inclusief verassing, een heerlijke lunch en passende afsluiting met een lekker hapje en drankje. Binnen een maand na deze dag zullen we nog een nagesprek hebben via zoom.

Investering: 1500 euro (excl. Btw 21 %) 

GJ6A2839.jpg

Ps. Om de dag compleet te maken, zijn er in de omgeving ontzettend veel mooie plekjes om te blijven overnachten. Zodat je de dag nog even op je in kunt laten werken en nog even tot rust kunt komen. Laat het me weten als ik hierover met je mee kan denken.

arrow_upward