Exclusieve Koppeldag

Een dag waarbij je exclusief met mij aan de slag gaat om meer inzicht te krijgen in jezelf en je relatie. Een dag die voelt als een feestje voor jullie relatie. Om de liefde en het leven te vieren. En ook om eens terug te blikken. Waar komen jullie vandaan? Welke kruispunten heeft de relatie gekend? En hoe zijn jullie daar samen uitgekomen? Hoe hebben bepaalde gebeurtenissen jullie gevormd? Zie je steeds terugkerende patronen die je stiekem toch graag veranderd zou willen zien? En wat maakt dat dat nog niet gelukt is? Een dag om stil te staan, te beschouwen en te verdiepen. Om vervolgens weer heel bewust keuzes te kunnen maken voor de toekomst. Een cadeautje voor jezelf en voor elkaar. Hoe mooi is het als je de liefde voor elkaar weer helemaal kunt laten opleven, verdiepen en jullie de verbintenis met elkaar (opnieuw) kunnen bevestigen. 
 

Ter voorbereiding op de dag vraag ik jullie om na te denken over een aantal vragen die ik jullie op de mail zal zetten. Dit om het optimale uit de dag te kunnen halen. Om ook het effect van de dag nog een tijdje vast te kunnen houden, zal ik een suggestie doen voor een opdracht die je thuis eventueel kunt oppakken. 

De dag is op een prachtige buitenlocatie, inclusief verassing, een heerlijke lunch en passende afsluiting met een lekker hapje en drankje (champagne als de dag een feestelijk tintje mag hebben). 

Binnen een maand na deze dag zullen we nog een nagesprek hebben via zoom.

Investering: 1500 euro (excl. Btw 21 %)

koppel.jpg

Ps. Om de dag compleet te maken, zijn er in de omgeving ontzettend veel mooie plekjes om te blijven overnachten. Zodat jullie samen nog in alle rust kunnen napraten over wat de dag jullie aan inzichten en perspectieven gebracht heeft. Laat het me weten als ik hierover met jullie mee kan denken.

arrow_upward