Werk met mij

Wil je echt een diepe transformatie doormaken in je individuele ontwikkeling of in de relatie met je partner? Dan is er de mogelijkheid om exclusief met mij aan de slag te gaan. Let op; dit aanbod is alleen voor jou (en je partner) als je echt bereid bent te investeren in jezelf en/of je relatie.

Wil je ontdekken of wij een match zijn? Neem dan contact met me op!

Stuur mij een WhatsApp bericht question_answer
GJ6A2992.jpg
foto2.jpeg

De livedagen van de trajecten vinden plaats in een prachtige omgeving, in een karakteristieke thee(transformatie)koepel in de Achterhoek met knisperend haardvuur. Omringd door natuur, vogels, stilte en volop privacy creëren we een veilige omgeving waarin we echt de diepte in kunnen gaan samen. Er is ruimte voor een lach en een traan. Voor een mooie wandeling in de natuur, lekker eten en drinken en een verassing elke keer als je komt. Je zult je goed verzorgd voelen. Ik zorg voor een heerlijke lunch en indien mogelijk is er zelfs een privé kok die voor ons de lunch naar wens verzorgt.

Ondanks dat de gesprekken en zelfontmoetingen (opstellingen) diepgaand, soms confronterend en emotioneel zullen zijn. Streef ik er dus ook naar om humor, plezier, en ontspannenheid in de trajecten te brengen. Een cadeautje voor jezelf. En in het geval van de koppeltrajecten, ook voor elkaar.

Tussen de live contactmomenten door is er de mogelijkheid om onbeperkt met me te appen of te mailen. Zodat jij/jullie je continu kunnen blijven ontwikkelen en ik je hierin intensief kan begeleiden. Zodat gevoelens, situaties en ervaringen snel getransformeerd kunnen worden naar inzichten en nieuwe perspectieven.

arrow_upward